Κρέμα σώματος βαθιάς ενυδάτωσης με ουρία, αλόη & υαλουρονικό Hydra Silk Urea 400 mL

32.00

ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΑΘΙΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΟΥΡΙΑ / ΑΛΟΗ / ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

400ml

  • Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση
  • Αντιφλεγμονώδη δράση
  • Αποκατάσταση σε ένα  ξηρό  και αφυδατωμένο δέρμα

Επιπλέον έχει κερατολυτική δράση αφαιρώντας τα νεκρά επιφανειακά κερατινοκύτταρα. Η κρέμα HYDRA SILK είναι κατάλληλη για εφαρμογή σε ερεθισμένο δέρμα μετά από ηλιακό έγκαυμα, αποτρίχωση με κερί, ξυράφι ή laser, δερμαπόξηση, microneedling. Iδανική για ξηρό, ατοπικό δέρμα, για δέρμα που εμφανίζει τοπικά εκζέματα και για άλλες υπερκερατωσικές παθήσεις.

Δερματολόγικά Ελεγμένα

Όλα τα προϊόντα μας έχουν έλεγχθει & κατασκευαστεί απο δερματολόγο

Με Ενεργά Συσταστικά

Για άμεση δράση & αποτέλεσμα

Φυσικά Συστατικά

Φιλικά προς την επιδερμίδα με 97 % φυσικά συστατικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τα συστατικά της HYDRA SILK CREAM  της προσδίδουν πάρα πολλές ιδιότητες γι’ αυτό και η χρήση της έχει μεγάλο εύρος. Λίγα λόγια για τα βασικά συστατικά της. Urea  Η ουρία  χρησιμοποιείται πολύ στα καλλυντικά και στα δερματολογικά παρασκευάσματα και είναι γνωστή για τις ενυδατικές ιδιότητες της και το κερατολυτικό αποτέλεσμα της. Ενσωματώνεται στην κρέμα για να βοηθήσει την αποβολή των λεπιών και να ξαναδώσει  ελαστικότητα και απαλότητα στις ξηρές, τραχείς ή με λέπια επιδερμίδες καθώς και στις ατοπικές επιδερμίδες. Για τα σώμα Καλλυντικές Ιδιότητες: Ισχυρό ενυδατικό: Με την υγραντική δύναμη της, η ουρία βελτιώνει την δυνατότητα της επιδερμίδας να τραβήξει και να κρατήσει το νερό. Κερατολυτικο: Xρησιμοποιείται στη θεραπεία υπερκερατωσικών ή λεπιδωδών καταστάσεων  αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα. Μαλακτικό: Κάνει την επιδερμίδα απαλή και ελαστική. Διεισδύει πολύ εύκολα στην επιδερμίδα και ευνοεί τη διείσδυση άλλων  ενεργών συστατικών. Αντιβακτηριακή: Περιορίζει  την ανάπτυξη των βακτηρίων στην επιδερμίδα και στα προϊόντα. Υαλουρονικό Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα βιοπολυμερές το οποίο βρίσκεται φυσιολογικά στο σώμα μας και κυρίως  στον συνδετικό ιστό. Διατηρεί την φυσική δομή, την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Ανιονικός πολυσακχαρίτης, είναι εξαιρετικά υγροσκοπικός και μπορεί να δεσμεύσει μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό.
  • Ενυδατώνει το δέρμα.
  • Αυξάνει την ελαστικότητα.
  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Συνεπώς, θεωρείται ιδανικό για τις αφυδατωμένες και ξηρές επιδερμίδες. Επιπλέον, έχει εξαιρετικές επουλωτικές ιδιότητες και ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος. Eκχύλισμα φύλλων αλόης
  • Η αλόη σε εκχύλισμα έχει αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και θρέφει την επιδερμίδα με τα πολύτιμα συστατικά του.
  • Αντιγηραντικές ιδιότητες, γιατί συμβάλλει στη διατήρηση της φρεσκάδας και ελαστικότητας της επιδερμίδας.
  • Αποτοξινωτικές ιδιότητες (detoxifying agent) και είναι γνωστό πως ρυθμίζει τη λιπαρότητα, συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και στον καθαρισμό των πόρων.
  • Το εκχύλισμα αλόης είναι ιδιαίτερα θρεπτικό για την επιδερμίδα γιατί εκτός από βιταμίνες, περιέχει αμέτρητα ιχνοστοιχεία.
  • Η “αίσθηση δροσιάς” που δίνει η αλόη  σε εκχύλισμα, οφείλεται στην παρουσία σαλικυλικού οξέος (salicylic acid), το οποίο έχει αντιφλεγμονώδη δράση.